RSS

KHIDMAT BANTU PSS

KPP BTPN Selangor dah setuju untuk mengadakan program khidmat bantu khas yang dipohon oleh pihak sekolah. En. Nor Ahmad Khamzah pun dah tinjau lokasi dan telah memberi penerangan proses awal yang harus dilaksanakan oleh pihak sekolah. 

Mulai 13 Mei 2013, PSS akan ditutup untuk penggunaan, bagi melancarkan gerak kerja ubah suai yang telah dirancang.

Kepada semua AJK Kerja PSS SMKDH, marilah sama sama kita menyumbang tenaga dan idea.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 10 May 2013 in Uncategorized

 

KURSUS ASAS PSS

Kursus untuk GPM baru bagi darah Kuala Selangor

TARIKH : 7 – 9 MEI 2013
TEMPAT : PKG BUKIT BADONG
MASA : 8.00pagi – 7.00petang

 
Leave a comment

Posted by on 7 May 2013 in Uncategorized

 

PERANCANGAN PSS APRIL 2013

1. KURSUS PENINGKATAN KEILMUAN PENGAWAS PSS : 13 APRIL 2013
2. BENGKEL  i-NILAM UNTUK PENGAWAS PSS : 20 APRIL 2013
3. BENGKEL i-NILAM UNTUK GURU : 27 APRIL 2013

 
Leave a comment

Posted by on 1 April 2013 in Uncategorized

 

DiGi cybersafe

Terima kasih kepada DiGi yang telah memberi pedoman kepada kami mengenai keselamatan berinternet.

Tapi…..

Macam mana nak beri talk untuk sekolah ni…., macam mana pulak dengan sekolah-sekolah jiran.

 
Leave a comment

Posted by on 27 March 2013 in Uncategorized

 

BENGKEL KEPIMPINAN GPM ( BTPN IPOH )

saya yang menurut perintah….

26 -29 mac 2013  cuti…….. keluarga ku bercuti tanpa aku…

 
Leave a comment

Posted by on 24 March 2013 in Uncategorized